Pessigolles entre bambolines

Estem, hem estat i estarem.

Volem explicar-vos que no hem parat en tot aquest temps.

És una realitat que la pandèmia ens ha colpejat de manera molt dura a tota la societat. En els nostres hàbits, en les nostres relacions, en la nostra salut o en la dels nostres éssers estimats, en els nostres treballs… Vagi per davant la nostra solidaritat i el nostre suport a totes les persones i sectors afectats d’una manera o altra. Sens dubte el cultural ha estat un d’ells i en Art en Acció no ha estat menys. Al març paralitzavem tota la nostra activitat presencial, la qual tornàvem a reprendre amb moltes ganes i il·lusió a l’octubre, però la segona onada ens va fer tornar a parar …

Malgrat tot, tot i no poder gaudir de la trobada física, tot i la situació de confinament, hem fet un esforç durant  aquest temps per mantenir i continuar endavant amb tots els nostres projectes de manera virtual. Hem continuat trobant-nos, hem continuat creant, construint, imaginant, treballant.

Perquè apostem per l’expressió artística en qualsevol de les seves manifestacions i per la Cultura com un bé de primera necessitat, perquè és imprescindible, ara més que mai, no perdre ni abandonar la capacitat d’expressar, de crear, de riure, de plorar, d’imaginar, de jugar, de continuar treballant cap a endavant i amb més força que mai.

Estem molt contents d’anunciar-vos que molt aviat reprenem de nou les activitats de manera presencial, amb grups reduïts, i amb totes les mesures sanitàries establertes per a la seguretat de tots. I a més ho fem estrenant espai, més ampli, i perfectament condicionat, cosa que ens fa molta il·lusió.

clases de teatro covid

Si esteu interessats en provar una classe gratuïta i sense compromís ja sigui de manera online o presencial no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i us informarem.

Tenim moltes ganes de tornar a trepitjar escenari allà on el públic estigui. A la plaça d’un poble o en un gran teatre. Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb tots vosaltres. Tenim ganes de tornar a sentir aquelles pessigolles entre bambolines, i que amb nosaltres, les sentiu també vosaltres.

No ho dubteu i veniu a provar.

Us hi esperem!