Les mostres de fi de curs d’Art en Acció ja truquen a la porta!

Quan s’acaben les inscripcions al començament del curs escolar, ART EN ACCIÓ es posa en marxa i selecciona grups i encarrega projectes que una vegada desenvolupats, necessiten ser exposats.

Les arts escèniques demanen d’ un ampli aprenentatge i això comporta que l’estudiant adquireixi coneixements de comèdia, drama, poesia o tragèdia .  En cada una d’aquestes especialitats hi ha molt per aprendre

Les mostres de teatre de fi de curs son els aparador on s’aconsegueix  gaudir d’aquesta màgia que es diu actuar. ART EN ACCIÓ té la sort de poder comptar amb cinc aparadors, així que la diversitat està garantida.

Estem a la recta final, ocupats per que totes i cada una d’aquestes obres expressin tot aquest treball i dedicació que s’hi ha posat.  D’aquesta manera us podrem oferir cinc representacions que us sorprendran.

Encetarà les mostres l’obra EL CAFÉ DE LOS SECRETOS, que ja ha tingut el seu  primer contacte amb el públic, en el marc de unes jornades culturals organitzades per el “CCR Andalucia en Cataluña”.  Es una suma d’ histories que passen en un café de Paris, amb set personatges molt especials i un cambrer molt observador que es converteix en testimoni, protagonista o còmplice dels secrets que escolten aquestes quatre parets.  Quantes histories  no han començat o acabat en un café com “El Café de los secretos”?

EL CAFÉ DE LOS SECRETOS

No cal dir que  “ANIMALES SALVAJES”  adaptació de l’obra de Yasmina Reza es tota una prova de foc per els nostres actors.  Dos matrimonis, adults i civilitzats, es troben per resoldre un problema protagonitzat per els seus fills petits:  Un d’ells ha trencat dues dents  a l’altre en una baralla.   Aquest senzill argument  es transforma en una sàtira a la societat contemporània i amb molt de sentit del humor, obre en canal la parella, l’educació, la competitivitat, però sobretot , el qué és considerat políticament correcte. L’Anita,  en Miquel, la Verònica i l’Alvaro son persones correctes i formals. Ningú diría que son capaces de perdre els papers.   De ben segur, que aquest drama us marcarà.

ANIMALES SALVAJES

Desprès de un drama, res millor que un conte. Un conte anomenat “ELS LLADRES DEL TEMPS”, amb tots els seus ingredients capaços d’aconseguir que la nostra ment es submergeixi en un món de fantasia, amb  Momos,tortugues que tenen poders, nens que son capturats  i convertits en esclaus per les dones grises…Qui es pot perdre una obra així, a càrrec del nostre nombrós grup infantil?

Vivim en una societat que té molts defectes i un d’ells i molt actual té lloc a les escoles, en forma de discriminació entre adolescents. La paraula que ho defineix es diu BULLING i està present en aquesta original obra d’autocreació del nostre grup d’adolescents.  Per l’obra han triat el nom de “ MUCHO QUE DECIR” i es que entre el que veuen, el que senten i el que els va explicar en primera persona una actriu d’ART EN ACCIÓ que va viure aquesta situació de discriminació,  els nostres joves estan a punt i amb moltes ganes de deixar anar aquesta bomba a l’escenari.

Hi ha moltes coses importants a la vida, però el sexe n’és un dels motors més potents. En l’obra que tanca aquest període de mostres, titulada  “ENCUENTROS CON-SENTIDOS” viurem i sentirem amb els actors i actrius una muntanya rusa d’emocions i experiències que una vegada ens acosten i altres ens allunyen.  Però així es la vida.  Tots som un puzle  incomplert que anem buscant la peça que ens falta, per sentir-nos completats. Aquesta boja obra amb tocs d’humor, també d’auto creació literària, tanca el cicle de mostres amb les que els alumnes d’ART EN ACCIÓ  surten a l’aparador.  A l’altre costar resulta imprescindible el públic amb el caliu dels seus aplaudiments.

ENCUENTROS CON-SENTIDOS

Tots els detalls d’horaris els podeu consultar a l’Agenda.

Us esperem !!!

Agenda de representacions