Que és el que fa de març un mes especial?

Per ART EN ACCIÒ, el mes de Març es un mes especial. Viure el present es important, però a la nostra Associació els records ja tenen un pes important.  Descriuen la nostra trajectòria i en aquest mes en que es commemora el dia mundial del teatre, nosaltres volem obrir l’àlbum dels records.

Qui hagués dit que aquell 21 de Març de 2015, quan es va representar al C.C La Colina la nostra primera obra “EN BLANCO” que aquesta seria la llavor de una sèrie de projectes teatrals, que curiosament també van omplir els escenaris de Santa Coloma i Badalona , precisament el mes de Març.

En blanco

UN MENU DE LOCURA va omplir un 6 de Març de 2016 el teatre Sagarra de Santa Coloma.  Ho vam fer col·laborant gustosament amb la A.E. Contra el Càncer, amb la que ens sentim força compromesos. 

Va ser una bogeria omplir les 450 localitats del teatre però el Menú bé s’ho valia. Entrants a lo Monty Phyton i de plat principal una selecció de trastorns obsessiu-compulsius.  Deu meu.  Quin fart de riure.

monty python la colmena

L’any passat el mes de Març varem fer “el doblete”. Instal·lats al Teatre La Colmena durant dos caps de setmana seguits, ART EN ACCIÒ va `presentar dues obres molt diferents en el seu format però que van aconseguir satisfer al públic que va omplir la sala tots els dies.

“ASESINATO EN CULVER STREET” basada en la famosa obra de Àgata Christie La Ratonera  es una obra policíaca que ens va deixar molt bones sensacions i  que ens vam quedar amb ganes de rodar-la.

asesinato en culver street

L’ANIVERSARI es una adaptació de la guardonada pel·lícula Festen.  En la festa familiar del patriarca  Klingenfeldt-Hansen  es congrega  la família per celebrar un aniversari especial. Realment  acaba sent un aniversari difícil de oblidar.  Hi ha records que quan tornen al present  fan molt de mal.  Aquí el públic no va riure.  No en tenien motius, però a  pesar de tot ara al recordar-ho ens  sentim molt orgullosos del que varem aconseguir.

festen teatro

I també, enguany Març ha vist el naixement de uns quans nous artistes del grup d’iniciació, amb l’obra, “EL CAFE DE LOS SECRETOS”, que ha sigut posada en escena dins de la XII Setmana Cultural organitzada per CCR ANDALUCIA Y CATALUÑA, amb qui mantenim una excel·lent relació de col·laboracions.

Aquesta obra té com escenari un café de Paris, on un grup de personatges molt especials viuen moments molt singulars.  Un cambrer es a la vegada, testimoni, còmplice i protagonista d’aquests secrets que finalment van veure la llum el passat dissabte 16 de Març.