Política de privacitat

Associació Art en Acció, d’ara endavant, ART EN ACCIÓ, respecta la privadesa de l’usuari i protegeix les seves dades de caràcter personal que, a través del seu website o l’App, pugui recopilar en relació amb els serveis que ofereix. Aquesta tasca de recopilació es regirà pels següents termes:

1. Quin tipus d’informació demanem? Amb quina finalitat?

ART EN ACCIÓ permet als usuaris de la mateixa l’enviament no xifrat de les seves dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard i formularis de registre allotjats en els servidors de l’empresa.

Aquestes dades podran ser facilitades des del present lloc web i l’App, així com mitjançant el contacte a través de correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la pestanya de contacte.

Els usuaris que, a través de les comunicacions amb ART EN ACCIÓ facilitin dades de caràcter personal, consenteixen expressament i inequívocament en la incorporació de les seves dades en els fitxers dels quals ART EN ACCIÓ és titular, així com el tractament automatitzat o no dels mateixos amb fins de publicitat i prospecció comercial, inclòs l’enviament de Newsletter en les condicions de l’apartat 7.

2. Protecció de dades personals

ART EN ACCIÓ ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades, així com per evitar la seva pèrdua, tractament o accés no autoritzat d’acord amb la legislació vigent en material de protecció de dades.

3. Cessió de dades

Mitjançant l’acceptació d’aquesta política, l’Usuari consent expressament la cessió o comunicació de les dades incloses en els fitxers anteriorment referits a empreses associades, distribuïdors i col·laboradors del titular amb la finalitat que aquestes puguin tractar les seves dades de caràcter personal amb les mateixes finalitats de gestió, publicitat i prospecció comercial, així com l’enviament de Newsletter.

4. Drets dels usuaris

Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la LOPD, dirigint una comunicació per escrit al domicili social a la Plaça Rafael de Campalans s/n Badalona 08917, o a l’adreça de correu electrònic [email protected]; incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar.

5. Xarxes Socials

ART EN ACCIÓ està present a les principals xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube), assumint el seu paper de responsable del tractament de les dades abocaments en els seus perfils derivat dels “amics”, followers, comments … L’usuari accepta expressament sotmetre a les condicions i termes que, sobre la privacitat, disposin les diferents xarxes socials o plataformes on ART EN ACCIÓ està present, i aquesta utilitzar els mitjans que les mateixes xarxes li permetin per informar els usuaris sobre les seves activitats i serveis .

6. Newsletter

ART EN ACCIÓ posa a disposició dels usuaris, i de manera gratuïta, el servei de Newsletter consistent en l’enviament periòdic de notícies i comunicacions comercials. Aquest servei serà facilitat per http://mailchimp.com o un proveïdor similar, qui gestionés la subscripció dels usuaris, l’enviament de la Newsletter i la cancel·lació de les subscripcions. L’usuari que s’hagi subscrit a la Newsletter podrà donar-se de baixa del servei en qualsevol moment prement l’enllaç que apareix al final del missatge d’actualització que rep al seu correu electrònic o exercint el seu dret de cancel·lació o oposició davant ART EN ACCIÓ que ja hem esmentat en la pestanya dels drets dels usuaris.

7. Es pot modificar aquesta política de privacitat?

ART EN ACCIÓ es reserva el dret a actualitzar aquesta Política de Privacitat en base a les necessitats de la pròpia website així com a futurs canvis legislatius en matèria de privacitat.

8. Contacte amb ART EN ACCIÓ

[email protected]
www.artenaccio.com