Les tècniques teatrals

Les Tècniques Teatrals fan possible la transformació. Ens ajuden a posar-nos la Màscara. Màscara activa, que ens dóna ales, positives o negatives. Màscara que ens dóna la llibertat de fer o no fer, de ser o no ser, adquirint rols diferents en situacions diferents.

Descobrim quí som, quí no volem ser i quí podem arribar a ser. Utilitzem improvitzacions per treballar emocions, pors, inquietuds, veu, actitud corporal, empatía i espai escènic.

Exemples de Tècniques Teatrals

Memòria emotiva

Nosaltres mateixos som canal pels personatges que anem a representar. Obrim l’armari dels nostres sentiments, de les nostres emocions, de les nostres experiències, i ens vestim d’elles per vestir al personatge. Quan acabem, ens desvestim, i tornem a deixar-los a l’armari. I el tanquem. Aquest procès ens dóna la possibiliat de poder entrar i sortir del personatge, I de vestir-lo de veritat. Ës un procès enriquidor, que ens ajuda a estimar, a comprendre al personatge, i a la vegada, a nosaltres mateixos.

Explorar els sentits

Menjar una fruita, assaborir amb el gust, tocar amb el tacte, olorar amb el nas, escoltar amb els oïdes el soroll que fa al mastegar, mirar amb els ulls… Només hi ha una condició. La fruita hi és… només a la nostra imaginació.

Aquest exercici ens fa ser conscients i encèn tots els nostres sentits en cada acció que fem a sobre l’escenari.