L’escenari

A la nostra Escola tindràs l’oportunitat de trepitjar un Escenari des del primer moment. Jugamt, assajant, i principalment mostrant l’esforç de la feina feta davant del públic.

Creiem en el procès com a acte formatiu, però també creiem en la importància de poder mostrar el resultat final d’aquest procès que culmina en la Representació d’una posada en escena en forma d’Obra Teatral.

A Art en Acció contem amb el nostre propi espai, el nostre propi Escenari, on fem les mostres de Final de Curs. Però també contem amb la col.laboració de diferents Ajuntaments i Entitats Socials per poder representar a espais públics i Teatres Municipals.

Així ho hem fet Al Teatre Sagarra de Sta Coloma de Gramenet, al Teatre Ca n’Humet de Masnou, o al Teatre Blas Infante de Badalona.

Des de la nostra vessant social hem col.laborat amb Entitats com L’AECC, ESQUIMA (Associaciació de Familiars de Malalts Mentals) o el Banc d’Aliments a Badalona.

Durant el procès, i assolit cert grau de professionalitat, per als cursos més avançats, també contem amb l’oportunitat de poder representar a diferents sales de teatre professional. Així ho vam fer amb el TOC TOC a la sala del Teatre La Colmena, a Sta Coloma de Gramenet.