El Café de los Secretos

La XII Setmana Cultural organitzada per CCR ANDALUCIA Y CATALUNYA va fer coincidir en una mateixa  tarda, la presentació de dos llibres i una actuació teatral, en un trobada literaria-teatral

Després d’ escoltar als autors Facu Martínez de la Concepción i Francisco Hidalgo parlant  al públic de les seves respectives obres:” La Badalona desapareguda/desaparecida” i   ” Fue por Mayo del 72”, ART EN ACCIÒ  va presentar  la seva col·laboració, amb  la composició de texts breus  que portava per nom “El Café de los secretos”.

Un café, s’intuïa parisí,  amb set personatges molt especials  i un cambrer molt observador que es converteix en testimoni, protagonista i  còmplice dels secrets que viuen entre aquestes quatre parets.  Quantes histories han començat  o acabat en un café com “El café de los secretos”?.   Las relacions humanes son molt riques i complexes i han generat molta literatura i obres teatrals.

el cafe de los secretos - cartel

La veritat es que l’obra va agradar molt als prop de noranta espectadors que omplien la sala. Va ser ben acollida i  que els actors i les actrius van passar-ho molt bé sobre l’ escenari. Aquest grup d’ iniciació  d’ ART EN ACCIÒ  ha nascut en aquest Centro Cultural y Recreativo. Per això podem dir que debutava “a casa”.  Ara s’ han proposat seguir treballant l‘obra per millorar-la una mica més i fer noves representacions. Possiblement al  Centre Cívic La Colina.

El nostre sincer agraïment  en primer lloc al CCR ANDALUCIA Y CATALUÑA i especialment a la seva junta directiva per convidar-nos a compartir una tarda cultural i a deixar-nos assajar en els seus locals. En els temps que corren, els que defensem i  creiem en el valor que la cultura te en la transformació de la societat,  agraïm  qualsevol col·laboració.

Gracies estimat públic. Sou la raó final del treball que aquest grup ha estat duent a terme. I sincerament, crec que tots  hem sortit guanyant. ¿Què mes podem desitjar?

El Cafe de los Secretos - Grupo