Agenda de Febrer-Març

24 Febrer 2019: LA SOLIDARITAT ENS MOU 

Enguany, també, ART EN ACCIÒ participarà el proper 24 de Febrer,  en la 6ªedició  d’aquesta mobilització solidaria anomenada MAGIC LINE  que es organitzada pel Hospital Infantil Sant Joan de Déu  en  favor de les persones que actualment es troben en situació de vulnerabilitat.

Animeu-vos a participar formant un equip per fer aquesta caminada.  En aquests moments ja hi ha mes de 11.240 inscrits agrupats en 1000 equips.  Crec que enguany hem de superar aquesta xifra. Nosaltres hi serem.

Magic Line - Sant Joan de Déu

16 de Març 2019: EL CAFÉ DE LOS SECRETOS

Tarda de literatura i teatre en la XII Setmana Cultural de la CCR Andalucia y Cataluña al carrer Serra d’Haro cantonada c/ Sant Hilari Sacalm a Badalona.

Començarà a les 19,00h amb la presentació de dos llibres. “La Badalona Desapareguda” de la Sra. Facu Martínez de la Concepción i “ Fue por Mayo del 72” del Sr. Francisco Hidalgo.

A continuació i per acabar ART EN ACCIÒ presenta una mostra de teatre amb l’obra “El Café de los Secretos”, on una sèrie de personatges molt particulars es troben en un vell Café i descobreixen entre ells i amb tots vosaltres , secrets una mica inconfessables.

Us esperem!!!!

El café de los secretos

17 Març 2019: TORNA “EL ARBOL” El proper  diumenge 17 de Març a l’Associació ESPAI POE-Tic del barri de Gracia de Barcelona, a les 19,00h . Ah!. Per tots aquells que encara no heu vist aquesta obra on actua la nostra  Montse Bañolas, no us la podeu perdre. Obra molt intensa,  de una gran càrrega dramàtica, i molt ben interpretada tant per la Montse com per la Maria Fernanda Junio.  Una historia plena de suspens, de por psicològica, on la lluita de classe es fa evident. Apunteu-vos-ho a l’agenda.