Tots a escena. Arriben les mostres de fi de curs

Arribar al Juny es tant com dir pujar a l’escenari.   Tots els alumnes dels tallers de teatre d’ART EN ACCIÒ, tenim la nostra oportunitat per mostrar el que hem preparat durant el curs.

Els més petits, que de tímids no en tenen res, han escenificat un conte de malèfics personatges.

Els CHIQUISWISKAS, que volien robar un gran tresor, però que es queden amb un pam de nas perquè es troben , com passa a tots els contes, que els “bons” els esguerren els plans, amb la seva valentia e imaginació.

Escriu i escenifica el teu relat.

Una proposta on el fil conductor havia de ser una trucada telefónica, va inspirar aquest espectacle de monòlegs  que portava el títol de “Una llamada inesperada”

Tot una novetat en la metodologia que ART EN ACCIÒ ha fet servir per deixar que cada alumne doni forma a la seva idea original i a la vegada s’enfronti amb la inseguretat que dona estar sol dalt de l’escenari.

La veritat es que va sorprendre com cada u dels nostres actors i actrius van treballar l’ història que començava o concloïa amb una misteriosa trucada telefònica

Res millor per iniciar-se dalt d’un escenari, que agafar-se  a l’ humor.

I si parlem d’humor, ràpidament ens ve al cap ….l’ humor dels Monty Phyton. Els seus esbojarrats sketchs es presten a deixar-se anar a l’escenari.   I això es el que han fet els nostres alumnes d’iniciació.   I certament, un cop els hem vist-i els hem gaudit- ningú diria que son el grup d’iniciació.

Molt be, nois.  Aquí teniu futur.

Com que tot no ha de ser jiji, jaja, una mica de dramatisme per acabar.

D’això se’n va encarregar el grup de Dijous, carregant amb la responsabilitat d’interpretar obres curtes i fragments de Tennessee Williams, autor de “ La marquesa de Larkspur Lotion”, “ El zoo de cristal”, “No puedo imaginar el mañana” i “Un tranvia llamado deseo”. Tots aquests textos ens van servir per experimentar emocions i sentiments que es van escórrer escenari avall fins impregnar el públic assistent.