Mostra del Taller de Teatre Infantil. Els més petits a Escena.

El passat 30 de Juny vàrem gaudir de la Mostra de Teatre Infantil que ens van oferir els més petits d’Art en Acció, un grup de deu nens i nenes d’entre cinc i deu anys.

Vam portar a escena “LA RATETA PRESUMIDA I ALTRES ANIMALONS TOTS PRESUMITS”, una adaptació musical del conte “La Rateta Presumida”.

Aquesta mostra va ser el fruit de mesos de treball on els infants van ser protagonistes de la seva pròpia evolució com a petits grans artistes. Ens vam atrevir a fer la nostra pròpia versió, de d’el joc, i en vam quedar força contents.

A la Rateta Presumida no se la menjava ningú, i per acabar d’arrodonir tots els animalons celebraven en una gran festa final el fet d’estar junts i haver-se conegut. Ja ho veieu, una versió força diferent!

Durant el taller previ a la posada en escena final, vàrem treballar amb els infants aspectes fonamentals com són: la escolta activa, la creativitat, el companyerisme, el sentit del ritme, l’afinació vocal, l’expressió corporal i les tècniques de relaxació.

Hem de dir que estem també molt contents de la participació i la implicació de les famílies en el procés de creació de vestuari i maquillatge. Un procés que en tot moment vam voler que fos un treball conjunt, de manera que les famílies siguessin, d’alguna manera, també protagonistes a sobre l’escenari.

El día de la posada en escena tot eren emocions. La sala era plena de gom a gom, amics i familiars vàren venir a veure i recoltzar els seus petits, i ells ho van fer molt, però que molt bé.

Hem d’agraïr a l’Associació de Veïns del barri de La Colina de Badalona, el berenar del que vam poder gaudir després de l’actuació petits i grans.

Aquest ha sigut el primer any que Art en Acció posa en marxa el Taller de Teatre Infantil i hem de dir que estem molt contents. de la rebuda, de la evolució, del resultat, i per suposat, de la continuitat.
Sens dubte, això no ha fet més que començar!

 

la rateta presumida cartel

2s comentaris

Els comentaris estan tancats