Les nits de La Colina

El passat 17 de febrer  vam presentar al Centre Cívic La Colina,  la primera Jam de Monòlegs a Badalona de Art en Acció, amb gran afluència de públic i amb més d’una desena de propostes presentades. Vam gaudir especialment de l’heterogeneitat en les temàtiques dels diferents  monòlegs (cómics, tràgics, irreverents, crítics, sarcàstics…) i de la posada en escena dels mateixos.

La primera Jam de Monòlegs neix de la inquietud d’alguns alumnes d’Art en Acció de portar a l’escenari allò que de vegades escribim i deixem sota clau tancat, en algún calaix. Vam decidir treure-li la pols, i posar-lis veu i cos. D’aquesta manera a sobre l’escenari van confluir textos propis amb d’altres d’autors aliens al grup però amb els que vam jugar i vam fer nostres.

Va ser una nit entre amics, plena d’emocions diferents, on les rialles van ser les protagonistes, però on també es va escapar alguna que altra llagrimeta.

Destacar especialment l’aportació del Miquel Ribó, que ha col.laborat amb aquesta Jam amb tres monòlegs propis, així com de la resta de participants: Laura Antón, Milka Rincón, Arnau Parra, Albert Domènech, Vicens Llorenç, Laura Peña, Albert Escodà, Montse Martínez e Ildefonso Gutiérrez.

Destacar igualment la presencia del grup de Teatre de la Fundació ANDANA de Mataró que van participar també a la Jam.

L’experiència ens ha deixat amb ganes de més. Ja contem amb nous textos i nous participants per a la propera, així que us volem avisar que ben aviat, concretament el 9 d’Abril, al Masnou, i amb col.laboració de nou amb ESQUIMA (Associació de Familiars de persones amb malaltía mental) , tornarem a passar una nova tarda de monòlegs, entre amics, entre gent estimada, en un espectacle que hem troba adient anomenar “ENTRE NOSALTRES”.

Però aquesta serà una altra història, de la que ja estem gaudint, de la que ben aviat us farem un pessic, i a la que, per suposat, us esperem a tots plegats.

Us fem un resum en imatges dels millors moments de “LES NITS DE LA COLINA”

FINS BEN AVIAT!!!


Final de la Jam de Monòlegs a Badalona
 
Jam de Monòlegs a Badalona