Badalona es Mostra

Durant els mesos de novembre i desembre del passat 2016 ha tingut lloc a Badalona el Cicle de Teatre Amateur anomenat “Badalona es/és Mostra“.

Més de 800 persones han assistit als 15 espectacles representats per diferents Companyíes de Teatre de la ciutat.

Des de la nostra entitat volem fer un reconèixement a la tasca de l’Ajuntament de Badalona (Cultura, Participació Ciutadana, etc…) que ha fet possible aquesta iniciativa al nostre parer enriquidora i que ens ha de servir com a encesa de motors per a futurs projectes.

Des d’Art en Acció, pensem que aquesta iniciativa ens ha de servir a les diferents Companyíes per continuar treballant conjuntament, demanant a les institucions i als diferents espais municipals que continuint amb aquest compromís que han adquirit amb la Cultura i per la Cultura a Badalona, i adquirint la responsabilitat de que aquest motor que tot just acaba d’encendre’s posi en marxa diferents i futurs projectes, des del creixement i el diàleg entre tots plegats.

Entre les diferents Companyíes que han participat, a més de la nostra, s’hi troben: Coral La Badalonense, Projecte Ixthis, La Tropa Teatre, 7de Kàmping, Grup de Teatre Lapsus, Comuna Paradís, El Cielo al Revés, Taller de Teatre de la Cia Katalakaska, El Gris Teatre, Taller Inicia’t de la Cia Màgic Empenta, Teatre A Peu Pla, La dramàtica del Círcol, T-Ema i Grup Juvenil de Teatre Musical de l’Orfeó Badaloní, i el Taller de Teatre de Llefià.

Tot un plaer i un orgull haber conegut, compartit i gaudit espais i Teatre amb totes elles.

Art en Acció ha estat present en aques Cicle amb tres Representacions diferents.

Aquí en teniu en imatges un pessic de la nostra participació!

Barcelona es Mostra
EL “TOC TOC” AL TEATRE DEL CENTRE CÍVIC DE POMAR
Barcelona es Mostra
“SOMOS LA REVOLUCIÓN” DE LA COMPANYÍA LA VERMELLA. TAMBÉ AL TEATRE DEL CENTRE CÍVIC DE POMAR.
Barcelona es Mostra
GALA DE CLOENDA DEL “BADALONA ES MOSTRA” TEATRE BLAS INFANTE. IMATGE: ALBERTO PACHECO.