El TOC TOC al Teatre La Colmena

Us imagineu no poder parar de contar tot el que es al vostre voltant? 0 haver de netejar a consciencia tot el que toqueu? O haver de comprobar mil vegades si heu apagat els llums, tancat l’aigua… O…, O…

Doncs aquests i un quants altres més son els trastorns obssessius compulssius que pateixen sis personatges que es troben a la consulta d’un afamat psiquíatra per tal de tractar-se. Però… I si el psiquíatra no arriba… Aquesta situació els porta a viure un seguit d’esbojarrades aventures en una trama obssessivament còmica.

Els díes 1 i 2 d’Octubre el Teatre La Colmena es va convertir en la sala d’espera on el Fred, la Camila, la Blanca, laMaría, la Lily i el Paco es van trobar per tal que el Doctor Cooper els ajudes a resoldre el seu trastorn obsessiu compulssiu.

Es van veure veure acompanyats per un públic càlid, atent, que els va acompanyar en les seves maníes, fílies i fòbies, i que no van parar de riure de principi a fi.

Volem agraïr especialment a l’Andreu Banús i a tot l’equip del Teatre La Colmena el suport i la confiança. Desitjant repetir experiència.

El TOC TOC és viu, es mou, i  torna, molt, molt aviat. Aquest cop per una bona causa. I ho farà al Masnou, aquest proper diumenge 9 d’Octubre al’espai escènic Ca n’Humet.

Però aquesta serà una altra experiència, de la que us farem un pessic ben aviat!

Compartim amb vosaltres algunes imatges del cap de setmana al Teatre La Colmena.

La colmena sala santa coloma
A punt de començar l’assaig general.

la colmena teatre santa coloma de gramanet

La colmena teatre santa coloma de gramanet
La sala La Colmena plena de gom a gom. Gràcies per venir!!!