El que ens va deixar el curs passat

Ja tocaba fer un petit resum del que va ser un curs que va significar un abans i un desprès en la evolució del nostre projecte.

Per començar, el Josep María de Segarra. El 6 de març del 2015 vam ser capaços d’omplir un teatre de 550 butaques amb el nostre “Un Menú de Locura” i vam aconseguir la recaptació íntegra de 2500euros per l’AECC, amb seu a Sta Coloma de Gramenet. Va ser un día ple de màgia, i que esperem puguem repetir durant aquest curs també.

teatre sagarra public

Desprès van venir les mostres, “Benedetti a Escena”, amb un recull dels millors poemes dramatitzats de l’autor, “De mujeres y hombres”, una composicióde les millors escenes d’amor del cinéma, i per finalitzar, “Adulterios”, un impressionant text de Woody Allen sobre ka hipocresía i els costums dels matrimonis en la societat burgesa americana, i on l’autor un cop més s’anfronta a ell mateix i al fet de la creació artísitica.

Totes tres mostres van anar d’allò més bé, i no ens queda més que donar-vos les gràcies a tots i totes aquells i aquelles que vau venir a gaudir amb nosaltres d’una estona de Teatre i diversió.

Us deixem els cartells que van presentar les tres mostres i que un cop més ens va dissenyar el magnífic fotògraf i professional Yose LLobet.